top of page

RELATIES & INTIMITEIT

Beminnen en bemind worden zijn wezenlijke levenstaken die vragen om openheid en kwetsbaarheid in uitreiken en ontvangen. Bewustzijn, inzicht in jezelf, en van daaruit sturing geven aan je eigen leven staat bij De Lijfspreuk centraal.

 

Je bent welkom met vragen op het gebied van intimiteit, seksualiteit en je persoonlijke relatie(s).  

Algemeen

ALGEMEEN

Seksualiteit is belangrijk voor de kwaliteit van leven en verdient aandacht als dit niet meer naar wens verloopt. In elke levensfase verandert ook onze seksualiteit, en wensen en behoeften kunnen eveneens veranderen. Seksualiteit is veelomvattend in het leven van de mens. Het gaat over je identiteit, over verbinding, over lust, en overgave.
 
Bewustzijn, inzicht in jezelf, en van daaruit sturing geven aan je eigen leven staat bij De Lijfspreuk centraal. Bij vrijwel iedereen neemt seksualiteit een plaats in die aandacht behoeft. Tijdens het 'lichaamlezen' komt dit meestal wel voor een deel naar boven, omdat seksuele spanning ook voelbaar is aan het lichaam.

 

Je bent dan ook welkom met vragen op het gebied van intimiteit, seksualiteit, en je persoonlijke relatie(s). Beminnen en bemind worden zijn immers wezenlijke levenstaken die vragen om openheid en kwetsbaarheid in uitreiken en ontvangen. 

Hierbij laat ik mij o.a. inspireren door het gedachtegoed van David Schnarch (zie ook 'Passionate Marriage') en Esther Perel.

lijfspreuk_intimiteit.jpeg

VOOR WIE?

Stellen die de seksuele stroom meer willen voelen, maar ook individuen die vast lopen op het gebied van intimiteit zijn welkom bij De Lijfspreuk.

Voor wie?

Duo Begeleiding

Werkwijze

Soms kan het een grote meerwaarde hebben om als stel zowel door een man als door een vrouw seksuologisch begeleid te worden. Hiertoe werk ik samen met Henriëtte Versteijnen van Reconnect to Eros. Helaas is Henriette een groot deel van het jaar niet in Nederland, dus is planning ver vooraf vaak noodzakelijk. In de gesprekken is de mannelijke en de vrouwelijke energie dan in evenwicht. Hierdoor worden de diepere lagen van het vrouwelijke en het mannelijke beter gehoord, geduid en verwoord en uiteindelijk beter begrepen.

Het tarief voor een duo-consult bedraagt € 150,=

 

RELEVANTE BLOGS & ARTIKELEN

Relevante artikelen

ERVARINGEN

lijfspreuk_balans_10.jpg

"Ik geniet nog best na van de behandeling. Er ging een wereld voor mij open. Bijzonder en ook wel confronterend natuurlijk. Dat we eigenlijk ons zo weinig bewust zijn dagelijks in ons fysiek lichaam wat er speelt.. hè. Voor mij een bewijs dat we/ik weer extra goed voor ons/mijn lichaam wil zorgen en dat ik dankbaar ben met een schat aan informatie die ik best graag beter wil leren kennen. L"
 

"Ik wou je nog bedanken voor wat je in ieder geval tot nu toe voor me gedaan hebt. Voor jou is het je werk, voor mij betekende het een omslag."
 
"De verbinding die ik met je voel(de) vond ik prettig maar ook heel eng.... Helaas is vandaag zo'n dag dat ik niet weet wat ik met mezelf aanmoet en schiet ik weer in het 'cognitieve'... maar ik vertik het om de tv aan te zetten :-)
Als je nog tips voor me hebt op dit soort momenten dan hoor ik het graag."
 
"Dus... wat wil ik eigenlijk zeggen... dat je een mooi mens bent, een mooie man en dat ik dankbaar ben dat ik je heb mogen ontmoeten. M."

"Ik ben erg onder de indruk van de vele inzichten die je me gegeven hebt! De sessie heeft me heel veel inzicht gegeven in wat ik nodig heb en wat mijn pad is, de structuur van schizoïde laat me zien dat ik wil vluchten maar dat verder gaan en gaan staan in het werk dat ik nu doe aardend is. Steeds terug naar mijn voeten en gronding is waar ik mee aan de slag ga! Ik vind het bijzonder dat je in een sessie mij zoveel hebt kunnen aanreiken waar ik echt praktisch mee aan de slag kan! Dank je wel voor je wijsheid, betrokkenheid en open hart om bij mijn onrust van gisteren aanwezig te zijn, ik realiseer me goed dat dat best veel vraagt! Warme groet en een fijn weekend! N."


"Dank je wel voor het warme compliment en uiteraard ook nog voor je positieve adviezen, behandeling en uitleg in de afgelopen dagen. Ik heb ze als zeer waardevol en nuttig in ontvangst genomen en draag ze als een kostbaar bezit bij me, zodat ze zeker regelmatig in mijn herinneringen komen tijdens mijn groeiproces naar de spontane, hartelijke en liefdevolle mens van ooit met aandacht voor mezelf en mijn medemensen. E."
 
"Ik wil je graag bedanken voor de rebalancing sessie. Het is voor mij nog steeds een wonder als ik terug kijk naar hoe ik me daarna voelde: zo sterk, krachtig, zo in mijn lichaam en voor het eerst in lange tijd energiek. A."

"Dank voor het luisterend oor en de inzichten die ik van jou mocht ontvangen! L."

 

"Ik wilde je nogmaals bedanken voor de ontzettend mooie en bijzondere afspraak. Bijzonder om te merken hoeveel je lichaam kan vertellen. Dingen waarvan je hoopt (stiekem tegen beter weten in) al te hebben verwerkt blijken nog aanwezig te zijn. Confronterend, maar ook zo mooi! Ik merk dat het me op een fijne manier bezig houdt. De komende dagen wil ik de tijd nemen om te bedenken wat ik hier verder mee wil en moet. Maar ik heb zo het vermoeden dat je nog van me zult horen... Maar voor nu, nogmaals dank! Warme groet, C"

Ervaringen
bottom of page