top of page
  • studio-sille

Rebalancing - Ruimte scheppen


Verschenen in Happinez, oktober 2016 - door Lisette Thooft


Met enige tegenzin ging Lisette Thooft naar een rebalancer die haar was aanbevolen. Hij zou haar kunnen helpen zichzelf beter te leren kennen en te ontspannen tot in het diepst van haar ziel. Ze werd zó geraakt door het effect, dat ze nu zelf de opleiding rebalancing volgt.


"Enige tijd geleden raadde een astroloog me aan om naar een rebalancer te gaan. Want, zo

zei hij, ik had een 'wond op de authenticiteit' opgelopen in mijn vroege jeugd. Dat kon hij zien in mijn horoscoop.


Ik zat te veel in mijn hoofd en het zou me goed doen om professioneel aangeraakt te worden. Hij gaf me het telefoonnummer van iemand in Amstelveen die hij kon aanbevelen.

Dat van die wond herkende ik. Ook dat ik te veel in mijn hoofd zat, kon ik wel beamen. Maar 'professioneel aangeraakt'? leeuw! Ik volgde zijn tip niet op. Toen ik een jaar later weer eens bij hem was, vroeg hij of ik zijn advies had opgevolgd? 'Nee,' zei ik, 'maar ik word heus wel aangeraakt hoor, ik neem wel eens een massage hier of daar. En ik heb ook een man.' 'Dit is iets anders,' zei hij. 'Het gaat om lichaamsbewustzijn, precies jouw grote levensopdracht. Ga nou maar.' "


Lees het hele artikel en download de pdf-versie van 'Rebalancing - Ruimte scheppen'


Commentaires


bottom of page